Hvad er binære optioner? Og hvorfor skal man handle med dem?

Binære optioner et et simpelt og belønnende finansielt trading produkt. De giver en fast udbetaling på hver trade alt efter om traden er ”in the money”, ”out of money” eller måske en ”uafgjort”. Binære optioner, som også er kendt som digitale optioner eller BO forkortet, er en trend, som er ét af de hurtigst voksende trading produkter, på grund af deres komfort samt den sikkerhed, som de giver på hver enkelt trade. Dette gør dem til et meget attraktivt trading værktøj for ret mange finansielle investorer.

Når du køber en binær option, er det potentielle afkast, som det tilbyder, sikkert så vist som kendt før købet er gjort. Digitale optioner kan købes på stort set ethvert finansielt produkt og kan købes retningen af prisen bevægelse, ved at købe Call/Up optioner eller Put/Down optioner. Dette betyder, at en investor kan tjene penge på ethvert finansielt produkt bare ved at købe en binær option. De tilbydes i mod en fast udløbsperiode, hvilket kan være alt fra fem til 30 timer i fremtiden, eller en time eller ved slutningen på enhver trading aften. Når først digitale optioner er købt, kan de ikke sælges igen før udløbsperiode er slut.

Dét at trade digitale optioner er meget populært blandt tradere, da det er meget simpelt og kan genere et højt afkast på kort tid. Dette er forskelligt fra klassisk trading, hvor præcist hver punkt har en specifik fordel der er proportionel til det tradede niveau, ved binære optioner skal du udlukkende bette på udviklingen over en bestemt tidsperiode. Hvis du tror, at markedet vil bevæge sig op inden for de næste 30 minutter, så køber du en Call option og kan få et 75 % afkast på din investering. Det betyder ikke noget, om markedet har bevæget sig 10 enheder eller 70 enheder, afkastet er det samme. Dette kan være en grund til, at denne form for trading giver det største afkast.

Et positivt aspekt ved trading med binære optioner er, at du kan udvikle meget stærke strategier og teknikker inden for håndtering af penge, på grund af dets binære karakter. Du kan lave meget præcise beregninger af din indtjening ud fra antallet af trades samt vindingsratioen. Du kan sandsynligvis holde dig til specifikke værdier og derved skabe en fast profit.

På grund af den måde, som de virker på, så har du i teorien en 50 % chancen for at forudsige det rigtige resultat, lige gyldigt om du har foretaget nogen former for analyser eller ej. Et simpelt uuddannet gæt vil stadig have en 50 % chance for at vinde (dét, at købe optioner uden nogen form for information eller analyse, er kendt som binært spil). Forestil dig nu, hvor mange penge du kan tjene, hvis du ved at studere kan forøge dine chancer for at vinde med op til 70 %.

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *