Trading med afgrænsede binære optioner

Trading med afgrænsede binære optioner

Siden 2007, da trading med binære optioner blev godkendt som et reelt finansielt instrument i det store finansielle marked, har de fået en kæmpe popularitet. Binære optioner er høj risiko transaktioner, hvor forudsigelser laves på prisens bevægelsen inden for en specificeret tidsperiode. Udbetalingen er enten aktivet eller et stort tab. Der er flere forskellige trading typer af binære optioner, men afgrænsede binære optioner er de allerbedste.

Basics af trading med afgrænsede binære optioner

Tradere synes, at afgrænsede binære optioner er meget interessante samt attraktive i forhold til både deres korttidssigtede samt langtidssigtede interesser. De er helt klart uovertrufne i den finansielle verden på grund af den spænding, som de tilbyder. Ved at bruge afgrænsede binære optioner kan tradere høste alle fordelene ved et svingende marked samt ved et marked, som der er ved at komme ro på igen efter et uforudsigeligt udsving. Et godt eksempel er for eksempel, når Yen/USD er roligt igen efter en meget svingende periode og ikke har bevæget sig igen efter det i en periode. Der er desuden ingen sandsynlig stor økonomisk offentliggørelse, som vil ødelægge status quo balancen. Inden nogen offentliggørelse har traderne et antal af optioner, som de kan bruge til at trade afgrænsede binære optioner.

Der findes I-afgrænsede binære optioner og Ude-af-afgrænsede binære optioner som bruges efter den store offentliggørelse er sket. I-afgrænsede binære optioner bruges når alle indikatorer peger i mod prisen på et specifikt aktiv, der bevæger sig inden for en lille ramme inden for en bestemt tidsperiode. I modsætning til dette bruge Ude-af-afgrænsede binære optioner når traderen har nok grunde til at tro på, at markedet vil bevæge sig uden for den valgte ramme i løbet af den satte tradingperiode.

Formålet med I-/Ude-af-afgrænsede binære optionskontrakter er, at give traderen muligheden for at vælge i forhold til hans eller hendes synspunkt, alt efter om markedets bevægelser for et specifikt aktiv vil blive tilbageholdt indenfor eller uden for en specifik ramme inden for en bestemt tidsperiode. Du kan enten være ”in-the-money” eller ”out-of-money” på tidspunktet, når transaktionen udløber. Hvad dette betyder er, at du enten kan forudsige rigtigt eller forkert og dette vil være bestemmende for, om du tjener penge eller taber dine penge.

Mål svingningerne på markedet

Nybegyndere, der introduceres til trading af afgrænsede binære optioner, kan måske tænke, at de ikke risikerer noget, men det passer ikke. Det er ikke helt så let, som nogen måske har bildt dig ind. Men det er dog ikke så negativt alligevel. Trading med afgrænsede binære optioner handler om de underliggende aktiver og naturen af den respons, som du får fra enhver stor økonomisk offentliggørelse.

Vigtigheden af et underliggende aktiv for transaktionen er essentiel og kan forstås bedre ved at måle svingningerne på markedet efter en offentliggørelse. Disse svingninger måles via den gennemsnitlige sande rækkevidde. Den gennemsnitlige sande rækkevidde (the Average True Range) blev opfundet af den finansielle uortodokse Ј. Welles Wilder og er en teknisk analyse, som bruges til at pointere udsvingningerne af varer og aktier. Dette er simpelthen forskellen mellem den højeste og den laveste bar samt de huller, der ligger i mellem disse to.

Høje svingninger reflekterer en høj entusiasme og kan reflekteres ved bredere grænser og dette ville være en ideel ting for en trader, hvis forudsigelser er afgrænset til at være inden for grænserne. Lave svingninger betyder en lavere trading entusiasme og er karakteriseret af smallere grænser. Dette ville være dårlige nyheder for enhver trader, som forudsiger et stort udsving. Hvis en trader gerne vil sætte penge på en I-afgrænset binære option, så vil det være en ulempe, når der er lave svingninger på markedet. Et udsving vil til gengæld være en let kørsel til banken, da det kun kræver en lille mængde penge for at flytte den igennem grænserne.

Svingningsrækkevidden

Den primære strategi ved afgrænsede optioner er næsten det samme som for andre trading metoder. En trader bliver nødt til at lave en dyberegående analyse af de gældende trends og se på, hvordan markedet har opført sig. Det er essentielt at overveje udløbstiden og se på, hvor langt henne den er. Hvis udløb er længere væk, vil det være sværere at forudsige, men der vil være et højere afkast. I disse situationer bliver traderen sat over for risikofuldte optioner og det er vigtigt at vælge de transaktioner, som giver traderen mulighed for at vinde på dem. Du kan øge dine chancer for at vinde, hvis du vælger en option med en stor rækkevide i forhold til én med en lille rækkevidde. Du kan desuden forøge dine chancer ved at gå efter de forudsigelige aktiver i forhold til dem, der svinger op og ned lige som et pendul.

Analysér effekten af en økonomisk fondsbørsmeddelelse

En anden vigtig faktor i trading med afgrænsede binære optioner er, at lægge mærke til hvordan økonomiske meddelelser vil påvirke bevægelsen af priserne. Et kig på forskellige økonomiske kalendre indikerer, at de prøver at forudsige enhver form for økonomisk meddelelse på dagsbasis. Ved at gå igennem denne liste kan trade basere deres forudsigelser på, hvad den statistiske chance er for en bestemt meddelelse.

Problemet opstår, når der mangler konsistens i påvirkningerne. Bare fordi en meddelelse blev offentliggjort og havde en stor påvirkning sidste år, betyder det ikke, at denne situation vil ske hvert år. Der er ingen kendte kriterier for at evaluere denne form for påvirkning, som en meddelelse vil have eller om hvorvidt de vil have nogen overhovedet. Det er af denne grund, at trading med afgrænsede binære optioner findes for de erfarne tradere.

For nybegynderne vil dette være en sikker på at tabe penge på. Du bliver nødt til at have været inde i faget i lang nok tid til klart at kunne anylsere tidligt og præcist denne retning, som priserne vil bevæge sig i offentliggørelsen af enhver stor meddelelse. Gætteværk her vil ikke gøre noget godt for dig. For tradere, der er veteraner på området og har mange års erfaring, er det let at fastlægge de sandsynlige påvirkninger, som enhver meddelelse vil have.

Historisk set vil enhver form for information på det finansielle marked medføre en specifik respons. Det sker dog også, at markedet er indifferent. Enhver stor meddelelse, der rejser en stor interesse globalt set, ender med at have enten en positiv eller negativ forgrening på bevægelsen af prisen. Hvis en trader med nålestiks præcision forudsiger påvirkningen af store økonomiske meddelelser, så vil traderen høste stort fra trading med afgrænsede af binære optioner.